Nieuwe werkplek in De Saffier

Nieuwe werkplek in De Saffier

Sinds deze zomer deelt Lotte met drie architecten een kantoorruimte in het centrum van Utrecht. Het kantoor is gevestigd in De Saffier, dit was voorheen een woon- zorgcomplex in Tolsteeg. Na de transformatie door de huisvestingsorganisatie Socius zijn in de ene vleugel kamers en studio’s van jongere bewoners (studenten) gesitueerd, en in de andere vleugel woningen van oudere bewoners. Het kantoor is in de voormalige ruimte van de fysiotherapeut op de begane grond en kijkt uit op de moestuin voor het complex. Lotte deelt de ruimte met architectenbureau Qupus, Studio Rosa en Studio NEP. Tijdens de lunch in restaurant Queridon ontmoeten de diverse doelgroepen van het complex elkaar. Het is een inspirerende plek om te werken!

Lotte Zaaijer is een ontwikkelingsgerichte erfgoedonderzoeker. Wilt u een onderzoek laten uitvoeren of hebt u behoefte aan erfgoedkennis binnen een project neem dan contact met haar op.
Back To Top